Start 9 Garageportar 9 Byta garageport? Här får du tips & trix

maj 18, 2021

Byta garageport? Här får du tips & trix

Portgurun och garageportexperten, Stefan Månsson, delar med sig av sina tankar kring garageportar

Först och främst bör du fundera på hur den befintliga garageporten ser ut och hur den fungerar.

Har du exempelvis en äldre vipport i teak eller ek, där portblad enkelt kan slipas och oljas så hade jag haft kvar den alla dagar i veckan. Det är ett konstverk i sig, du måste dock kontrollera att fjädrarna fungerar och inte blir farliga vid ett eventuellt fjäderbrott.

Det finns däremot många garageportar som idag ser slitna ut, och fungerar dåligt. Takskjutportar som tillverkades under 90-talet har ofta brister och kan dessutom vara farliga om någon vital del går sönder, speciellt äldre varianter. Då bör du välja en ny modern takskjutport

Folk blir ofta förvånade när de får veta priset på en garageport, och alla de komponenter som ingår. Priserna är ofta låga och i vissa fall lägre än för 20-30 år sedan. 

Just nu har vi även en kampanj på vår storsäljare Takskjutporten ISO 45. För ca 12.000 kronor får du en fullisolerad och måttanpassad garageport med portöppnare och fjärrkontroll, är du dessutom lite händig kan du fixa montaget själv. Kolla in vår kampanj här: Kampanj Iso 45.

Med en ny garageport ökar värdet på huset och ni får en säker, måttanpassad och stilren touch på garaget.

Är du osäkra på om din garageport behöver bytas kan du ringa mig eller någon av våra servicetekniker. Då kommer vi ut och gör en nogrann inspektion. Här kan du läsa mer om portservice.

Kostnadsfri offert!

Vi kommer ut på ett fysiskt platsbesök och lotsar dig till rätt portmodell, mått och tillbehör. Vi tar sedan fram en detaljerad offert. Du har även möjlighet att få en offert direkt, om du vet vilken typ av port som behövs.

Våra kampanjer

Vi uppdaterar våra kampanjer löpande. Just nu har vi mycket förmånliga priser på våra favoriter: den isolerade takskjutporten ISO 45 och halvisolerade takskjutporten ISO 20.

Senaste inläggen

Vårt löfte till dig

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Liknande artiklar

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...