Takskjutportar från Novoferm

För dig med höga krav.

Kontakta oss idag så tar vi fram en snabb offert på din framtida takskjutport.

Takskjutport

En elegant, säker och prisvärd takskjutport

Takskjutportar i olika utföranden för isolerade och halvisolerade garage. Med en takskjutport från Novoferm kan du räkna med hög kvalitet hela vägen från beställning till färdig installation. Med återförsäljare och installatörer runt om i hela Sverige kan vi säkerställa hög kundnöjdhet och alltid finnas nära till hands om det uppstår problem. Vi säljer och installerar takskjutportar till villor, fastigheter, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Novoferm är en av Europas största tillverkare av garageportar och förrådsdörrar med moderna fabriker i Tyskland och Holland vilket bidrar till snabba och måttbeställda leveranser av garageportar. Med oss får du en skräddarsydd takskjutport som tillverkas direkt ut efter din förutsättningar. Vi har även flera färdiga standard-modeller på vårt centrallager i Broby som kan levereras direkt med expressfart. Nedan finner ni ett brett och prisvärt sortiment av alla våra olika takskjutportar. 

Välj en takskjutport som passar dig

Takskjutportar finns i tre modeller och skiljer sig åt i isolering, halvisolering och pris. Vi säljer oftast våra standardmodeller i storlekarna: 2370×2000 mm, 2500×2000 mm och 2500×2125 mm. Takskjutporten kommer i flera olika utföranden och du kan välja mellan ett stort antal färger, fronter och ytbehandlingar. Till takskjutporten finns tillval i form av motor, fönster, dörrar och handtag. Alla våra takskjutportar kan även måttanpassas direkt i fabrik efter dina förutsättningar.

Takskjutport – ISO 45

Iso 45 är vår bästsäljare. Det är en isolerad garageport, perfekt om du vill ha ett uppvärmt garage. Det idealiska valet för villagarage med upp till 5,5 meters bredd. Takskjutporten har hög kvalitet, lång livslängd och god stabilitet tack vare extrem vridstyvhet och robust konstruktion.

Takskjutport – ISO 20

ISO 20 takskjutport är perfekt om du vill ha ett lågt pris i kombination med hög kvalitet. Denna takskjutport är ett perfekt val för villagarage och radgarage med upp till 3 meters bredd. Den har en tyst gång och god stabilitet tack vare dubbelväggiga och varmförzinkade stålsektioner.

Takskjutport – ISO 70

ISO 70 är en takskjutport av kvalitet på högsta nivå och exceptionellt god isolering. Med den nya ISO 70 premium plus är ditt garage skyddat mot vind och väder. Takskjutporten har exceptionellt god isolering som hjälper till att säkerställa att ditt garage håller värmen även på vintern.

Kundcase

“Jag trodde aldrig att det skulle bli så här bra med tanke på den inåtgående förrådsdörren, de tre portarna matchar verkligen garaget perfekt” – Pekka Kentällä

Den 24 augusti beställde Pekka Kentällä i Luleå 2st iso 45 garageportar mellanpanel, woodgrain, grå Ral-kulör 9007 med sidogående motor Novoport samt en förrådsdörr, 10X21, i samma utseende.

Garageport med dörr

Är du ute efter en dörr till din garageport?

Det ska vara enkelt att ta ut och in cykeln, gräsklipparen och trädgårdsmöblerna. Med en inbyggd dörr eller sidodörr bli din vardag enklare. Med en garageport från novoferm har du stora tillvalsmöjligheter. Våra dörrar skiljer sig från mängden då du har möjlighet att välja en inåtgående dörr, då skyddas material och människor. 

Tillval

En energisnål port med god isolering

Novoferms takskjutportar har en mycket bra värmeisolering tack vare en 20mm, 45mm eller 60mm (beroende på modell) tjock polyuretanskumskärna. Alla portöppnare från Novoferm är utrustade med energibesparande LED-belysning. Vår portöppnare har mycket låg energiförbrukningen när den inte används, endast 0,5 watt i standby-läge. Karmsetet Thermo ger upp till 15 % bättre värmeisolering.

Säkerhet

Säkra takskjuportar som håller inbrotten borta!

Garageportarna från Novoferm ger användaren en trygghet på högsta nivå!  Den höga säkerheten uppnår porten via klämskydd mellan varje panelerna, fjäderbrottsskydd och wirebrottsskydd som förhindrar att porten faller ner. Porten står emot inbrottsförsök tack vare den gedigna konstruktionen. Det TÜV-godkända inbrottsskyddet* innebär bland annat en elektronisk fördröjningssäkring och en självhämmande växel.

Komfort

Takskjutport med komfort på högsta nivå

Med en automatisk takskjutport från Novoferm får man en av de bästa garageportarna på marknaden, kanske den bästa, med en mängd fördelar som gör livet bekvämare: Mer plats framför garaget, optimal infartshöjd, dubbelsidig galvad stålplåt med rejäl isolering som medför ljudisolering, behagligt tystgående port med en mjuk och jämn gång, enkel manövrering genom gediget dragfjäderpaket eller torsionsfjädrar etc.

Inspiration

Vilken typ av garageport ska du välja?

Under åren har marknaden för garageportar vuxit explosionsartat och nya fabrikat och affärsmodeller dyker ständigt upp. Idag finns det garageportar tillverkade i Tyskland, Lithauen, Polen, Tjeckien, Kanada och USA. 

I de allra flesta lägen får du det du betalar för. Köper du en billig garageport finns det ofta en förklaring till det och tvärtom. Vi på Novoferm har varit i branschen under snart 30 år och är uppbackade av Novoferm i Tyskland som är en av de största tillverkarna i hela världen.

Fyll i en offertförfrågan idag, eller ring oss så hjälper vi dig!

När du kontaktar oss kan du räkna med hög service, kompetens och kundvänlighet.

Bli inspirerad

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...

Byta garageport? Här får du tips & trix

Byta garageport? Här får du tips & trix

Portgurun och garageportexperten, Stefan Månsson, delar med sig av sina tankar kring garageportar Först och främst bör du fundera på hur den befintliga garageporten ser ut och hur den fungerar. Har du exempelvis en äldre vipport i teak eller ek,...

Vi finns med dig hela vägen!

U

Portval / Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. 

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

Leverans / Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen.. 

Slutbesiktning / Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.