Takskjutport

Är du ute efter en takskjutport med dörr, fönster eller motor? På Novoferm säljer och monterar vi exklusiva takskjutportar som tillverkas i våra tyska fabriker specifikt efter dina behov och preferenser.

En säker och prisvärd takskjutport

Novoferm erbjuder en prisvärd takskjutport som är elegant, säker och tillverkad med hög kvalitet hela vägen från beställning till färdig installation.

Skräddarsydda lösningar för alla behov

Vi har olika utföranden av takskjutportar för isolerade och halvisolerade garage, vilket gör att vi kan erbjuda en lösning som passar just dina behov.

Trygg och snabb leverans med hög kvalitet

Med återförsäljare och installatörer runt om i hela Sverige kan du alltid känna dig trygg med att få hjälp och service när du behöver det. Vårt mål är att säkerställa hög kundnöjdhet genom att alltid finnas nära till hands och erbjuda den bästa möjliga kundservicen.

Som en av Europas största tillverkare av garageportar och förrådsdörrar har Novoferm moderna fabriker i Tyskland och Holland, vilket bidrar till snabba och måttbeställda leveranser av garageportar.

Personlig rådgivning och service

Vi säljer och installerar takskjutportar till alla typer av byggnader, inklusive villor, fastigheter, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Våra återförsäljare och installatörer är alltid redo att ge dig personlig rådgivning och hjälp med installationen.

Kontakta oss för mer information

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för din byggnad. Kontakta oss för mer information eller boka en tid med en av våra återförsäljare eller installatörer.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Våra takskjutportar

Takskjutportar finns i tre modeller och skiljer sig åt i isolering, halvisolering och pris. Vi säljer oftast våra standardmodeller i storlekarna: 2370×2000 mm, 2500×2000 mm och 2500×2125 mm. Takskjutporten kommer i flera olika utföranden och du kan välja mellan ett stort antal färger, fronter och ytbehandlingar. Till takskjutporten finns tillval i form av motor, fönster, dörrar och handtag. Alla våra takskjutportar kan även måttanpassas direkt i fabrik efter dina förutsättningar.

Takskjutport – ISO 45

Iso 45 är vår bästsäljare. Det är en isolerad garageport, perfekt om du vill ha ett uppvärmt garage. Det idealiska valet för villagarage med upp till 5,5 meters bredd. Takskjutporten har hög kvalitet, lång livslängd och god stabilitet tack vare extrem vridstyvhet och robust konstruktion.

Takskjutport – ISO 20

ISO 20 takskjutport är perfekt om du vill ha ett lågt pris i kombination med hög kvalitet. Denna takskjutport är ett perfekt val för villagarage och radgarage med upp till 3 meters bredd. Den har en tyst gång och god stabilitet tack vare dubbelväggiga och varmförzinkade stålsektioner.

Takskjutport – ISO 70

ISO 70 är en takskjutport av kvalitet på högsta nivå och exceptionellt god isolering. Med den nya ISO 70 premium plus är ditt garage skyddat mot vind och väder. Takskjutporten har exceptionellt god isolering som hjälper till att säkerställa att ditt garage håller värmen även på vintern.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för ditt behov.

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Kundcase

“Jag trodde aldrig att det skulle bli så här bra med tanke på den inåtgående förrådsdörren, de tre portarna matchar verkligen garaget perfekt” – Pekka Kentällä

Den 24 augusti beställde Pekka Kentällä i Luleå 2st iso 45 garageportar mellanpanel, woodgrain, grå Ral-kulör 9007 med sidogående motor Novoport samt en förrådsdörr, 10X21, i samma utseende.

Vanliga frågor om takskjutportar

Här har vi samlat vanliga frågor och svar om takskjutportar.

Fråga: Vad är en takskjutport?

Svar: En takskjutport är en port som glider upp längs taket på en byggnad, vilket gör att man kan spara utrymme i garaget eller på parkeringsplatsen. Det finns olika utföranden av takskjutportar för isolerade och halvisolerade garage, beroende på kundens behov och önskemål.

Fråga: Vilka fördelar har en takskjutport jämfört med andra porttyper?

Svar: En takskjutport tar upp mindre utrymme än andra porttyper och ger en modern och estetisk design. Dessutom är den lätt att använda och ger en hög nivå av säkerhet. Novoferms takskjutportar är utrustade med säkerhetsåtgärder som ger en hög nivå av skydd mot inbrott och skador, såsom fotoceller och stoppfunktioner vid hinder.

Fråga: Vilka material används för att tillverka takskjutportar?

Svar: Takskjutportar kan tillverkas av olika material, såsom stål, aluminium eller trä, beroende på kundens önskemål och behov. Novoferm erbjuder takskjutportar tillverkade av högkvalitativt stål, som ger både en modern och säker design.

Fråga: Vad är skillnaden mellan en isolerad och en icke-isolerad takskjutport?

Svar: En isolerad takskjutport har en högre isoleringsförmåga jämfört med en icke-isolerad takskjutport, vilket kan leda till en minskning av energiförbrukningen och lägre uppvärmningskostnader. Novoferm erbjuder både isolerade och icke-isolerade takskjutportar för att passa olika kundbehov.

Fråga: Vad är fördelarna med att välja en takskjutport från Novoferm?

Svar: Novoferm erbjuder prisvärda takskjutportar av hög kvalitet som är skräddarsydda för varje kunds behov och önskemål. Vi har återförsäljare och installatörer runt om i hela Sverige som ger personlig rådgivning och snabb leverans. Våra takskjutportar är också utrustade med säkerhetsåtgärder som ger en hög nivå av skydd mot inbrott och skador.

Fråga: Vilka säkerhetsåtgärder har Novoferms takskjutportar?

Svar: Novoferms takskjutportar är utrustade med säkerhetsåtgärder som ger en hög nivå av skydd mot inbrott och skador, såsom fotoceller och stoppfunktioner vid hinder. Dessutom är våra takskjutportar lätta att använda och ger en hög nivå av komfort och funktionalitet. Våra takskjutportar kan också utrustas med olika tillbehör, såsom fjärrkontroller, tryckknappar och kodlås, för att öka bekvämligheten och säkerheten ytterligare.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Garageport - Takskjutport

Är du ute efter broschyrer?

Vi har samlat våra vanligaste broschyrer, produktblad och montageanvisningar. Här kan du hitta allt från vanliga manualer och monteringsanvisningar till produktblad och underhållsanvisningar. Hör av er till oss om ni saknar någon anvisning.

Garageport - Takskjutport

Letar du efter en återförsäljare?

Vi har ett stort antal av duktiga och ambitiösa återförsäljare och bygghandlare över hela landet. Vi har kontakt med dessa portproffs dagligen, och de ser till så att ni alltid får rätt lösning. När våra återförsäljare monterar blir slutresultatet alltid bra.

Tips & Trix.

Här har vi samlat information som hjälper dig att välja rätt.

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...