Industriportar

Hos oss på Novoferm får du en kvalitativ och elegant industriport med flexibel funktionalitet. Kontakta oss idag så tar vi fram en snabb offert på din framtida industriport.

En säker, kvalitativ och elegant industriport

Här har vi ett brett utbud av industriportar som takskjutport, rullport och brandskjutport. Vårt stora urval av olika industriportar, ytor, reglage och installationsalternativ skapar lösningar för nästan alla användningsområden. Allting tillverkas i egna fabriker i Tyskland i enlighet med strikta europeiska förordningar, regler och standarder. Detta är vår garanti till dig, att en industriport från Novoferm uppfyller högsta möjliga krav. Vi har också strategiska allianser med ledande tillverkare, vilket gör att vi kan erbjuda ett komplett sortiment av industriportar.

Vi köper delar och komponenter från utvalda leverantörer över hela världen, vilket innebär Novoferm kan garantera en kvalitetsnivå som är unik i vår bransch. Novoferm strävar efter att vara en trendsättare och företaget gör ständigt nya investeringar i människor, material och metoder. Samtidigt inser vi att kundens främsta prioritet är ett bra pris. Men det betyder inte att vi kompromissar på kvaliteten, utan istället riktar vi all uppmärksamhet på att utveckla ännu smartare och bättre produktionsmetoder. Det är på så sätt vi kan fortsätta att marknadsföra högkvalitativa industriportar till mycket konkurrenskraftiga priser. 

Våra industriportar

Våra industriportar kommer i flera olika modeller och skiljer sig åt i funktionalitet, kvalitet och pris. Vi säljer främst måttbeställda industriportar som levereras snabbt och effektivt.

Takskjutport

Novoferm öppnar en värld av möjligheter när det gäller industriella takskjutportar. Våra takskjutportar utmärker sig framför alla andra med sin design, funktion och mångsidighet. Novoferms industriportar är utmärkande, tillförlitliga och hållbara. De är bra exempel på den innovativa styrka du kan förvänta dig av Novoferm. Våra dörrar har stått öppna allt sedan 1995.

Rullport

Att arbeta effektivt betyder att man arbetar ekonomiskt. Novoferms rullportar hjälper dig förbättra din logistik. Novoferm erbjuder användaranpassade lösningar för nästan alla behov. Våra egna forsknings-och utvecklingsavdelningar reagerar snabbt på nya krav och förutsättningar som rullportar på ett tillfredställande sätt måste klara av. Industribyggnader måste klara allt hårdare krav på att spara energi.

Brandskjutport

En brandskjutport separerar en byggnads enskilda brandceller från varandra. Våra brandbeständiga industriportar gör detta särskilt bra tack vare en enkel installation och utmärkta brandskyddsegenskaper. Denna industriport består huvudsakligen av förmonterade element vilket gör installationen snabb och enkel. Varje panel är utrustad med en separat rulle vilket sparar tid vid montering av de enskilda panelskenorna.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för ditt behov.

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Bästsäljande industriportar

Här kan du läsa mer om våra bästsäljande industriportar.

Flera svarta industriportar

Takskjutport – Thermo 40

Thermo 40 mm takskjutport är Novoferms mest populära industriport. Det är en modern design som i sina mikroprofilpaneler förenar utmärkt värmeisolering och ljudabsorberande egenskaper. Utbudet av färger och tillbehör är oändligt, vilket innebär att industriporten alltid kan anpassas för att uppfylla dina önskemål.

Flera industriportar med glas

Takskjutport – Novolux

Novolux är en industriell takskjutport som visar sin styrka i kommersiella miljöer där synlighet och ljus är avgörande. Genom att använda innovativt framtagna aluminiumprofiler kan portens konstruktion tillverkas med ett stort antal alternativ. Du har möjlighet att kombinera ramarna med paneler i aluminium.

Brandskjutport

Brandskjutport – Novoslide EL120

Denna industriport står till vardgas i öppet läge och används inte – förrän larmet eller brandgivaren ger signal. På ett par sekunder stänger industriporten av sig själv och förhindrar brand och rök att sprida sig. Industriporten finns även så att den är i viloläge vertikalt uppåt ovanför dagöppningen.

Flera industriportar med glas

Rullport – Novospeed PVC

En snabbrullport i PVC kan användas inom nästan alla industrisektorer. Denna industriport är snabb och påfallande tyst vid användning. Tack vare användningen av en inbyggd drivenhet är det utrymme som krävs vid sidan minimalt. Det avancerade styrsystemet har som standard frekvensreglering och erbjuder många funktioner och anslutningsmöjligheter.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Garageport - Takskjutport

Är du ute efter broschyrer?

Vi har samlat våra vanligaste broschyrer, produktblad och montageanvisningar. Här kan du hitta allt från vanliga manualer och monteringsanvisningar till produktblad och underhållsanvisningar. Hör av er till oss om ni saknar någon anvisning.

Garageport - Takskjutport

Letar du efter en återförsäljare?

Vi har ett stort antal av duktiga och ambitiösa återförsäljare och bygghandlare över hela landet. Vi har kontakt med dessa portproffs dagligen, och de ser till så att ni alltid får rätt lösning. När våra återförsäljare monterar blir slutresultatet alltid bra.

Industriportar för alla typer av företag

Här kan du läsa mer om vilka lokaler våra industriportar passar för.

Logistik, lagerlokaler, lätt & tung industri

När produkterna är klara måste de nå fram till slutkunden så snabbt och effektivt som möjligt. Av den anledning vill europeiska företag ofta arbeta med stora distributionscentrum för lagring och transport. De industriportar som används i dessa logistikflöden måste öppnas och stängas ofta under en dag. På grund av intensiv användning kan fel även uppstå på en högkvalitativ produkt. Med förebyggande underhåll går det att minska risken för det. Novoferm erbjuder av den anledning flera alternativ för underhålls- och servicekontrakt.

Lätt och tung industri kräver ett brett sortiment av dragtäta lösningar. Med Novoferms breda sortiment av industriportar kan vi erbjuda passande lösningar för så gott som alla situationer. De här produkterna är enkla att montera, fungerar problemfritt och kräver knappt något underhåll. Med våra produkter garanteras du därför tillförlitlig drift, kontinuitet och säkerhet.

Biltillverkare, farmakologi & kemi

På en vanlig bilfabrik tillverkas i genomsnitt tusen bilar per dag. Detta kräver ett enormt godsflöde, där det är mycket viktigt att leverera i tid. Det är också av den här anledningen som så höga krav ställs på industriportarnas tillförlitlighet i det här logistiska flödet. Novoferm erbjuder produkter som under ställda omständigheter kan och fortsätter att fungera problemfritt. Dessutom har Novoferm en 24-timmars servicetjänst så att du, om något mot all förmodan ändå skulle gå fel, får hjälp så snabbt som möjligt.

Inom farmakologi och kemi är kraven extra höga när det gäller hygien, avskärmingsmöjlighet, tillförlitlighet och inbyggnadsmöjlighet och en problemfri kundtjänst. Novoferm erbjuder skräddarsydda lösningar och investerar mycket tid och pengar i kurser och utbildning av företagets egna personal och tekniker. Våra egna tekniker och företagen som monterar åt oss är SCC-certifierade. De uppfyller då alla krav för att kunna och ha tillåtelse att arbeta i strängt reglerade arbetsförhållanden.

Detaljhandel & livsmedelsindustrin

I moderna livsmedelsaffärer är hyllorna för det mesta fyllda med ett brett produktsortiment. För att hålla hyllorna fyllda, krävs en intensiv trafik mellan lagret och butikslokalen. Som skiljeport mellan butik och lager väljer man därför ofta en snabbrullport. Den är snabb, öppnas och stängs automatiskt, är säker för användaren, tar lite plats och är mycket tyst. Novoferm utvecklar skräddarsydda lösningar för olika detaljhandlare medan man samtidigt lockar till sig ledande butikskedjor i Europa som sina kunder.

Novoferm kan livsmedelsindustrin. Inom Europa arbetar vi sedan många år tillbaka tillsammans med de stora namnen inom livsmedelsproduktion och bearbetning av livsmedel. Dessutom har vi stor erfarenhet av kylrum. Vi har lärt oss att det i denna bransch inte bara handlar om material som rostfritt stål och stränga krav när det gäller hygien, utan att det även handlar om skräddarsydda lösningar. Dessa handlar oftast om kostnadseffektivitet och kontinuitet i produktionsprocessen.

Tips & Trix.

Här har vi samlat information som hjälper dig att välja rätt.

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...