Industriportar från Novoferm

Våra vanligaste industriportar till industri-, lager- och butikslokaler är takskjutporten Thermo 40, den invändiga snabbrullporten Novospeed till butiker/lager samt brandskjutporten Novoslide som brandskyddar olika delar av byggnaden.

Våra industriportar

Svart industriport med kvalitet

Takskjutport: Thermo 40

Detta är en av Europas mest sålda industriportar. En port med robust kvalitet och hög precision.

Industriport med glas

Takskjutport: Novolux

En industriport av hög kvalitet med snygg design, stora fönster och mycket ljusinsläpp.

Röd snabbrullport i PVC

Snabbrullport: Novospeed PVC

Novospeed är en snabbrullport i PVC. Industriporten skyddar mot luftdrag och sänker energikostnaden.

Svart snabbrullport i aluminium

Snabbrullport: Novospeed Alu

Detta är en snabbgående rullport i aluminium. Den håller hög kvalitet och tål hårt väder och stark vind.

Silvrig Snabbrullport Thermo

Snabbrullport: Novospeed Thermo

Novospeed Thermo är en exklusiv industriport som håller högsta kvalitet och är fullt isolerad. 

Blå branddörr

Brandskjutport: Novoslide El120

Novoslide är en kvalitativ brandport som säkrar byggnaden från brand och rök.

Vi har lång erfarenhet av industriportar 

Det är mycket att tänka på när du köper en industriport, det måste vara rätt modell för just dina behov. Med vår gedigna och mångåriga kunskap om portar hjälper vi dig att välja rätt.

Vi vet vilken industriport som funkar i din bransch 

Logistikhall som symboliserar garageportar för logistik

Industriport för logistik

När produkterna är klara måste de nå fram till slutkunden så snabbt och effektivt som möjligt. Av den anledning vill europeiska företag ofta arbeta med stora distributionscentrum för lagring och transport. De industriportar som används i dessa logistikflöden måste öppnas och stängas ofta under en dag. På grund av intensiv användning kan fel även uppstå på en högkvalitativ produkt. Med förebyggande underhåll går det att minska risken för det. Novoferm erbjuder av den anledning flera alternativ för underhålls- och servicekontrakt.

industrilokal som symboliserar garageportar i industrin

Industriport för lätt & tung industri

Lätt och tung industri kräver ett brett sortiment av dragtäta lösningar. Med Novoferms breda sortiment av industriportar kan vi erbjuda passande lösningar för så gott som alla situationer. De här produkterna är enkla att montera, fungerar problemfritt och kräver knappt något underhåll. Med våra produkter garanteras du därför tillförlitlig drift, kontinuitet och säkerhet.

industrilokal som symboliserar garageportar i biltillverkning

Industriport för biltillverkare 

På en vanlig bilfabrik tillverkas i genomsnitt tusen bilar per dag. Detta kräver ett enormt godsflöde, där det är mycket viktigt att leverera i tid. Det är också av den här anledningen som så höga krav ställs på industriportarnas tillförlitlighet i det här logistiska flödet. Novoferm erbjuder produkter som under ställda omständigheter kan och fortsätter att fungera problemfritt. Dessutom har Novoferm en 24-timmars servicetjänst så att du, om något mot all förmodan ändå skulle gå fel, får hjälp så snabbt som möjligt.

Kvinna inom kemi som symboliserar garageportar i kemi

Industriportar för Farmakologi och kemi

Inom farmakologi och kemi är kraven extra höga när det gäller hygien, avskärmingsmöjlighet, tillförlitlighet och inbyggnadsmöjlighet och en problemfri kundtjänst. Novoferm erbjuder skräddarsydda lösningar och investerar mycket tid och pengar i kurser och utbildning av företagets egna personal och tekniker. Våra egna tekniker och företagen som monterar åt oss är SCC-certifierade. De uppfyller då alla krav för att kunna och ha tillåtelse att arbeta i strängt reglerade arbetsförhållanden.

Bild på en herre inom som står bland frukt som symboliserar garageportar inom detaljhandel

Industriportar till detaljhandeln

I moderna livsmedelsaffärer är hyllorna för det mesta fyllda med ett brett produktsortiment. För att hålla hyllorna fyllda, krävs en intensiv trafik mellan lagret och butikslokalen. Som skiljeport mellan butik och lager väljer man därför ofta en snabbrullport. Den är snabb, öppnas och stängs automatiskt, är säker för användaren, tar lite plats och är mycket tyst. Novoferm utvecklar skräddarsydda lösningar för olika detaljhandlare medan man samtidigt lockar till sig ledande butikskedjor i Europa som sina kunder.

Industriportar för livsmedelsindustin 

Novoferm kan livsmedelsindustrin. Inom Europa arbetar vi sedan många år tillbaka tillsammans med de stora namnen inom livsmedelsproduktion och bearbetning av livsmedel. Dessutom har vi stor erfarenhet av kylrum. Vi har lärt oss att det i denna bransch inte bara handlar om material som rostfritt stål och stränga krav när det gäller hygien, utan att det även handlar om skräddarsydda lösningar. Dessa handlar oftast om kostnadseffektivitet och kontinuitet i produktionsprocessen.

Vi gör det enkelt att hitta rätt industriport 

U

Portval/Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna på ett kostnadsfritt platsbesök. 

%

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

%

Leverans/Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen. 

%

Slutbesiktning/Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.

%

Vill du ha en offert?