Industriell Takskjutport från Novoferm

Med en industriell takskjutport från Novoferm öppnar du upp en hel värld av möjligheter. Vårt mål är att vara annorlunda, vad gäller funktion, form och detaljer. Då blir vi bättre, mer hållbara och håller den mest innovativa och bästa prestandan – det kan du förvänta dig med en industriell takskjutport från Novoferm.

Kontakta oss idag så tar vi fram en snabb offert på din framtida takskjutport.

Navet av hög kvalitet och service

Våra industriella takskjutportar uppfyller de högsta kraven vad gäller kvalitet och säkerhet. Det betyder inte att våra portar har höga priser, tvärtom, med en effektiv och skräddarsydd tillverkningsprocess kan vi hålla premiumkvalitet till standardpriser. Våra industriella takskjutportar tillverkas direkt efter dina mått i moderna fabriker i Tyskland och Holland.

Vi på Novoferm tänker på helheten istället för enskilda produkter. Det betyder att vi hjälper dig hela vägen, med allt från industriport till lastningsteknik, applikationer och serviceerbjudanden. All produktion sker under samma tak i enlighet med de strikta europeiska lagar, regler och standarder som finns uppsatta. Novoferm är din garanti på att den industriella takskjutporten uppfyller de höga kraven. Vi garanterar kvalitet och sätter nya standarder i branschen. 

En takskjutport från Novoferm är smartare och bättre. För oss är det en självklarhet att hålla nere priserna och samtidigt inte tumma på kvalitén. Därför utvecklas produktionsmetoderna ständigt och blir smartare, hållbarare och effektivare. Genom detta kan vi fortsätta sälja högkvalitativa industriportar till mycket konkurrenskraftiga priser.

Välj en industriell takskjutport som passar dig…

Thermo 40

Thermo 40 är vår mest sålda industriella takskjutport. Detta är en port som kombinerar utmärkt värme- och ljudisolering med paneler i snygg modern design. När det kommer till design och konfiguration är är möjligheterna obegränsade, en industriell takskjutport kan skräddarsys efter varje unik situation. Samtidigt har du många olika alternativ för synliga element, höjder, bredder och ett standardsortiment med 15 RAL-färger.

Organge industriport av märket Thermo 40

Novolux

Novolux är en industriell takskjutport som visar sin styrka i kommersiella miljöer där synlighet och ljus är avgörande. Genom att använda innovativt framtagna aluminiumprofiler kan portens konstruktion tillverkas med ett stort antal alternativ. Du har möjlighet att kombinera ramarna med paneler i aluminium och välja mellan genomskinliga, färgade, värmeisolerande eller luftgenomsläppliga. Möjligheterna är oändliga.

Industriport med glas

Fyll i en offertförfrågan idag, eller ring oss så hjälper vi dig!

När du kontaktar oss kan du räkna med hög service, kompetens och kundvänlighet.

Novoferm är en komplett leverantör

En komplett leverantör och tillverkare. Novoferm levererar mer än bara dragdämpande produkter, vi erbjuder komplett urval av industriportar, multifunktions gångdörrar, brandskjutportar och dockningssystem. Det finns en högkvalitativ Novofermprodukt för varje tänkbar öppning i en modern industrifastighet. Att vi är en komplett affärspartner ger er dessa fördelar:

  • En kontakt för alla produkter, installation, underhåll och reservdelar 
  • Produkterna är designade för optimerad kompabilitet med varandra 
  • Leveransen av de olika produkterna kan synkroniseras med behovet 
  • Installationen utförs av kompetenta tekniker med kunskap om våra produkter

En bra lösning är bl.a. att kombinera den industriella takskjutporten med en rullport. Då kan man tex. öppna den långsammare takskjutporten på morgonen och låta rullporten sköta alla öppningar under arbetstid för att minimera värmeförlusterna. Den yttre porten stängs sedan på kvällen och återställer skalskyddet.

Vi finns med dig hela vägen!

U

Portval / Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. 

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

Leverans / Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen.. 

Slutbesiktning / Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.