Garageportar

Är du ute efter en garageport med dörr, fönster eller motor? På Novoferm säljer och monterar vi exklusiva garageportar som tillverkas i våra tyska fabriker specifikt efter dina behov och preferenser.

En prisvärd, kvalitativ och elegant garageport.

Novoferm har garageportar i flera olika modeller som håller hög kvalitet, säkerhet och elegant design. Vi har återförsäljare och installatörer runt om i hela Sverige och är det personliga företaget med det stora kunnandet. Under 30 år har vi sålt och installerat över 30 000 garageportar.

Novoferm är en av Europas ledande tillverkare av garageportar med moderna fabriker i Tyskland och Holland, vilket bidrar till hög kvalitet och snabba leveranser av måttbeställda garageportar.

På Novoferm fokuserar vi på kvalitet och garageportar som ska hålla sin elegans under lång tid utan komplikationer. Vi kan erbjuda våra kunder flera skräddarsydda måttlösningar där motor, fönster, dörr och flera andra tillval kan genomföras. Vi säljer och installerar takskjutportar och vipportar till villor, fastighetsägare, bostadsrättföreningar och samfälligheter.

Nedan finner ni ett brett och prisvärt sortiment av alla våra portar. Vi hjälper er hela vägen och tar fram fasta priser med helheten, där du kan välja att montera garageporten själv eller med hjälp av våra duktiga montörer. Fyll i en förfrågan så återkommer vi med offert och mer information om hur ett projekt går till.

Våra garageportar

Våra garageportar kommer i flera olika modeller och skiljer sig åt i funktionalitet, kvalitet och pris. Vi säljer främst måttbeställda takskjutportar och vipportar som levereras snabbt och effektivt från vårt centrallager i Broby.

Takskjutport

En takskjutport är ett säkert alternativ som är smidig att använda. Porten tar liten plats i öppet läge och är därför en av våra vanligaste modeller. Vanliga takskjutportar är den halvisolerade garageporten ISO 20, den isolerade garageporten ISO 45 och vår fullt isolerade ISO 70. Alla garageportar kommer med tillval i form av motor, fönster och dörr. 

Vipport

Vipport är en klassisk garageport och används ofta. Den består av ett enda portblad med karm och i Novoferms fall, även takskena. En vipport är vanligtvis det ekonomiska alternativet kontra en takskjutport. Den kommer med ett utmärkt pris i förhållande till den höga prestandan, attraktiva tillval och skräddarsydda designalternativ.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för ditt behov.

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Garageport - Takskjutport

Är du ute efter broschyrer?

Vi har samlat våra vanligaste broschyrer, produktblad och montageanvisningar. Här kan du hitta allt från vanliga manualer och monteringsanvisningar till produktblad och underhållsanvisningar. Hör av er till oss om ni saknar någon anvisning.

Garageport - Takskjutport

Letar du efter en återförsäljare?

Vi har ett stort antal av duktiga och ambitiösa återförsäljare och bygghandlare över hela landet. Vi har kontakt med dessa portproffs dagligen, och de ser till så att ni alltid får rätt lösning. När våra återförsäljare monterar blir slutresultatet alltid bra.

Garageportar med flera funktioner och utseenden.

Du kan skräddarsy din framtida garageport precis hur du vill med flera olika tillval som garageport med dörr, fönster eller motor. Det finns även ett flertal RAL-färger, ytbehandlingar, fronter, belysningsmöjligheter att välja mellan.

Garageport med dörr

Är du ute efter en dörr till din garageport? Det ska vara enkelt att ta ut och in cykeln, gräsklipparen och trädgårdsmöblerna. Med en inbyggd dörr eller sidodörr bli din vardag enklare. Med en garageport från novoferm har du stora tillvalsmöjligheter. Våra dörrar skiljer sig från mängden då du har möjlighet att välja en inåtgående dörr, då skyddas material och människor. Läs mer →

Belysning, färg, handtag och lås

Det är möjligt eftersom Novoferm har ett brett och snyggt sortiment. Du kan välja mellan flera olika fronter och ytbehandlingar samt mellan olika standardfärger eller valfri RAL-färg. Novoferm erbjuder integrerad gångdörr i port, förrådsdörrar, handtag, LED-belysning, lås, app-lösning och handsändare i olika utföranden som passar kundernas önskemål. Fler tillval →

Portautomatik

Om du vill förenkla din vardag föreslår vi på Novoferm att du utrustar din garageport med portöppnare. Med en handsändare / fjärrkontroll / mobilapp öppnar och stänger du garageporten från bilen. Du slipper på så sätt stiga ur bilen och öppna garageporten manuellt varje gång du ska köra in och ut ur garaget. Läs mer om portautomatik →

Tips & Trix.

Här har vi samlat information som hjälper dig att välja rätt.

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...