Garageportar från Novoferm

Här hittar du ett brett och prisvärt sortiment av garageportar och portöppnare. Våra garageportar är tillverkade i Tyskland och Sverige och håller högsta kvalitet.

Kampanjer

Våra Garageportar

Våra garageportar är automatiska

Om du vill förenkla din vardag föreslår vi på Novoferm att du utrustar din garageport med portöppnare. Med en handsändare / fjärrkontroll / mobilapp öppnar och stänger du garageporten från bilen. Du slipper på så sätt stiga ur bilen och öppna garageporten manuellt varje gång du ska köra in och ut ur garaget.

Varför ska du välja en garageport från Novoferm?

Novoferm är en av Europas ledande tillverkare av garageportar. All tillverkning sker i moderna fabriker i Tyskland och Holland – vilket borgar för en hög kvalitet. Novoferm i Sverige är det lilla personliga företaget med det stora kunnandet. Försäljningen sker från våra kontor i Älvsbyn, Broby, Jönköping och Helsingborg. Vårt lager i Broby levererar snabbt över hela landet.

6 Anledningar till varför du ska välja en garageport från Novoferm

Kvalitet från tyskland med garantitid på 5 och 10 år

Premiumkvalitet med garanti

På garageportar med ytbehandling i träimitation (Golden oak, Mörk ek, Mahogny) och Novoferms garageportar med fronterna Satin (vit, grå, mörkgrå, brun) samt på våra portöppnare lämnar vi fem års garanti. 5 års garanti gäller för foliebelagda portar, för portar med strukturerade ytor och för mekaniken, motorn och motorstyrningen i våra drivenheter till garageportar.

En kontakt ett löv och tecken för lågt watt antal

Hög isolering & energibesparing

Tack vare en 20 mm eller 45 mm (beroende på modell) tjock polyuretanskumskärna har våra takskjutportar en bra värmeisolering. Alla portmotorer från Novoferm är utrustade med energibesparande LED-belysning. Ytterligare ett plus vad gäller energin är att många av våra portöppnare har den låga energiförbrukningen på endast 0,5 watt i standby-läget. Det nya karmsetet Thermo ger dessutom en upp till 15 %* bättre värmeisolering.

En kontroll från novoferms portautomatik med ett tecken för 128 bitar lås

Godkänd och säker

Takskjutportar från Novoferm ger säkerhet på högsta nivå! Med klämskydd (invändigt & utvändigt) för personsäkerheten och med torsionsfjäderaxeln mot fjäderbrottsskydd uppfylls säkerheten. Porten står dessutom emot inbrottsförsök tack vare den gedigna konstruktionen. Som kännetecken och funktioner utgör bland annat det TÜV-godkända inbrottsskyddet*, en elektronisk fördröjningssäkring och en självhämmande växel. 

Hög komfort

Med en automatisk takskjutport från Novoferm får man en av de bästa garageportarna på marknaden och en mängd fördelar på köpet som gör livet bekvämare: Mer plats framför garaget, hög genomfartshöjd, dubbelväggig isolering samt ljudisolering, behagligt tyst port med en mjuk och jämn gång, enkel manövrering genom flerfaldiga dragfjäderpaket eller torsionsfjädrar etc. 

Närbild på en blå garageport med små fönster och rutor

Välj hur garageporten ska se ut

Ge din garageport en personlig touch. På Novoferm kan du välja mellan flera olika fronter och ytbehandlingar samt mellan olika standardfärger eller valfri RAL-färg. Novoferm erbjuder gångdörrar, förrådsdörrar, handtag, portmotorer och handsändare i olika utföranden.

Garageport i flera färger

Förnya med en ny garageport

Nyrenoverat garage? Din Novoferm montör byter snabbt och enkelt ut den gamla porten mot en ny takskjutport. Garageportarna från Novoferm är exakt måttanpassade för de flesta portöppningar. Du slipper komplicerade och kostsamma ombyggnader av garageöppningen likväl som dyra specialtillverkade portar. När den nya takskjutporten monteras bakom garageöppningen, blir även själva infarten bredare än tidigare.

Vi gör det enkelt att välja garageport 

U

Portval/Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna på ett kostnadsfritt platsbesök. 

%

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

%

Leverans/Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen. 

%

Slutbesiktning/Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.

%

Vill du ha en offert?