Garageportar från Novoferm

Takskjutportar & vipportar för dig med höga krav

Kontakta oss idag så tar vi fram en snabb offert på din framtida garageport.

Prisvärda, kvalitativa och eleganta garageportar…

Garageportar i flera olika modeller som håller hög kvalitet, säkerhet och elegant design. Vi har återförsäljare och installatörer runt om i hela Sverige och är det personliga företaget med det stora kunnandet. Vi har sålt och installerat över 30 000 garageportar under 30 år. Novoferm är en av Europas ledande tillverkare av garageportar med moderna fabriker i Tyskland och Holland, vilket bidrar till hög kvalitet och snabba leveranser av måttbeställda garageportar.

På Novoferm fokuserar vi på kvalitet och garageportar som ska hålla sin elegans under lång tid utan komplikationer. Vi kan erbjuda våra kunder flera skräddarsydda måttlösningar där motor, fönster, dörrar och flera andra tillval kan genomföras. Vi säljer och installerar takskjutportar och vipportar till villor, fastighetsägare, bostadsrättföreningar och samfälligheter.

Nedan finner ni ett brett och prisvärt sortiment av alla våra portar. Vi hjälper er hela vägen och tar fram fasta priser med helheten, där du kan välja att montera garageporten själv eller med hjälp av våra duktiga montörer. Fyll i en förfrågan så återkommer vi med offert och mer information om hur ett projekt går till.

Välj en garageport som passar dig

Garageportar kommer i flera olika modeller och skiljer sig åt i funktionalitet, kvalitet och pris. Vi säljer främst måttbeställda takskjutportar och vipportar som levereras snabbt och effektivt från vårt centrallager i Broby.

Takskjutportar

En takskjutport är ett säkert alternativ som är smidig att använda. Porten tar liten plats i öppet läge och är därför en av våra vanligaste modeller. Våra mest sålda takskjutportar är den halvisolerade garageporten ISO 20, den isolerade garageporten ISO 45 och vår fullt isolerade ISO 70. Alla garageportar kommer med tillval i form av motor, fönster och dörr. Du kan välja mellan flera olika färger, fronter och ytor.

Vipportar

Vipporten är en klassisk garageport och används ofta. Den består av ett enda portblad med karm och i Novoferms fall, även takskena. En vipport är vanligtvis det ekonomiska alternativet kontra en takskjutport. Den kommer med ett utmärkt pris i förhållande till den höga prestandan, attraktiva tillval och skräddarsydda designalternativ.

Våra garageportar

Nedan finner du alla våra garageportar. Alla måttanpassas direkt i fabrik ut efter dina förutsättningar. Vi har även takskjutportar och vipportar i standardmått på lager som levereras med expressfart.

Takskjutport – ISO 45

Iso 45 är vår bästsäljare. Det är en isolerad garageport, perfekt om du vill ha ett uppvärmt garage.

Takskjutport – ISO 20

ISO 20 takskjutport är perfekt om du vill ha ett lågt pris i kombination med hög kvalitet.

Takskjutport – ISO 70

ISO 70 är en takskjutport av kvalitet på högsta nivå och exceptionellt god isolering.

Vipport – Novoferm K

Novoferm K är en oisolerad garageport i stålplåt med handtag. En pålitlig och populär klassiker.

Kundcase

“Jag trodde aldrig att det skulle bli så här bra med tanke på den inåtgående förrådsdörren, de tre portarna matchar verkligen garaget perfekt” – Pekka Kentällä

Den 24 augusti beställde Pekka Kentällä i Luleå 2st iso 45 garageportar mellanpanel, woodgrain, grå Ral-kulör 9007 med sidogående motor Novoport samt en förrådsdörr, 10X21, i samma utseende.

Garageport med dörr

Är du ute efter en dörr till din garageport?

Det ska vara enkelt att ta ut och in cykeln, gräsklipparen och trädgårdsmöblerna. Med en inbyggd dörr eller sidodörr bli din vardag enklare. Med en garageport från novoferm har du stora tillvalsmöjligheter. Våra dörrar skiljer sig från mängden då du har möjlighet att välja en inåtgående dörr, då skyddas material och människor. 

Tillval

Ge din garageport en personlig touch

Det är möjligt eftersom Novoferm har ett brett och snyggt sortiment. Du kan välja mellan flera olika fronter och ytbehandlingar samt mellan olika standardfärger eller valfri RAL-färg. Novoferm erbjuder integrerad gångdörr i port, förrådsdörrar, handtag, LED-belysning, app-lösning och handsändare i olika utföranden som passar kundernas önskemål.

Portautomatik

Öppna din garageport med appen!

Om du vill förenkla din vardag föreslår vi på Novoferm att du utrustar din garageport med portöppnare. Med en handsändare / fjärrkontroll / mobilapp öppnar och stänger du garageporten från bilen. Du slipper på så sätt stiga ur bilen och öppna garageporten manuellt varje gång du ska köra in och ut ur garaget.

Inspiration

Hur ska din garageport se ut?

Utseendet är viktigt, välj en garageport som passar huset både vad gäller panel och färg. Vi har delat in utseendet på garageporten i tre delar: 

– Ytan på själva plåten
– Linjeringar på garageporten
– Vilken färg som passar bäst

Fyll i en offertförfrågan idag, eller ring oss så hjälper vi dig!

När du kontaktar oss kan du räkna med hög service, kompetens och kundvänlighet.

Bli inspirerad

Vilken garageport ska jag välja?

Vilken garageport ska jag välja?

Här hittar du tips och trix som hjälper dig att välja rätt garageport, leverantör och modell.  Under åren har marknaden för garageportar vuxit explosionsartat och nya fabrikat och affärsmodeller dyker ständigt upp. Idag finns det garageportar...

Hur ska en garageport se ut?

Hur ska en garageport se ut?

Utseendet är viktigt, välj en garageport som passar huset både vad gäller panel och färg. Vi har delat in utseendet på garageporten i tre delar: Ytan på själva plåten, vilka linjeringar garageporten ska ha och vilken färg som passar bäst. Ytan på...

Funderar du på att byta garageport?

Funderar du på att byta garageport?

Portgurun och garageportexperten, Stefan Månsson, delar med sig av sina tankar kring garageportar Först och främst bör du fundera på hur den befintliga garageportporten ser ut och hur den fungerar. Har du exempelvis en äldre vipport i teak eller...

Vi finns med dig hela vägen!

U

Portval / Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. 

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

Leverans / Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen.. 

Slutbesiktning / Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.