september 18, 2020

Bostadsrättsförening investerar i garageportar

Radgarage med svarta garageportar

Brf Fjällnäs med Riksbyggen i spetsen beställde 124st takskjutportar av Novoferm.

De valde Novoferms garageportar för Brf:er Iso20, 2250X1900, mellanpanel, woodgrain, vit med assa-lås och de hade som önskemål att få portarna levererade i tre omgångar. Här kan ni läsa mer om hur vi jobbar med bostadsrättföreningar.

I augusti 2019 monterades den första etappen på 50 stycken garageportar, i mars 2020 andra på 40st och nu är det dags för sista etappen på 34st.

Novoferms åtagande har bland annat varit att säkerställa så att det är rätt mått.

“Här är de det viktigt att samtliga porthål kontrolleras, ibland är gavelportar i udda mått och då är det självklart viktigt att kontrollmäta”  Säger novoferms projektledare Anders Markström.

Vidare demonterar och bortforslar Novoferm befintliga portar och justerar vid behov garageöppningar så att montaget blir optimalt. Fördelen när Novoferm ansvarar för ett montage är att det sällan blir några tilläggsdebiteringar.

“Vi tar ansvar hela vägen och gör vi rätt från början blir det mycket sällan några bekymmer” – Avslutar Anders Markström.

Här kan ni läsa mer om våra garageportar.

Kontakta oss

Senaste Artiklar

Vilken garageport ska jag välja?

Vilken garageport ska jag välja?

Här hittar du tips och trix som hjälper dig att välja rätt garageport, leverantör och modell.  Under åren har...

Hur ska en garageport se ut?

Hur ska en garageport se ut?

Utseendet är viktigt, välj en garageport som passar huset både vad gäller panel och färg. Vi har delat in utseendet på...