Start 9 Kunder 9 Bostadsrättsförening investerar i garageportar

sep 18, 2020

Bostadsrättsförening investerar i garageportar

Brf Fjällnäs med Riksbyggen i spetsen beställde 124st takskjutportar av Novoferm.

De valde Novoferms garageportar för Brf:er Iso20, 2250X1900, mellanpanel, woodgrain, vit med assa-lås och de hade som önskemål att få portarna levererade i tre omgångar. Här kan ni läsa mer om hur vi jobbar med bostadsrättföreningar.

I augusti 2019 monterades den första etappen på 50 stycken garageportar, i mars 2020 andra på 40st och nu är det dags för sista etappen på 34st.

Novoferms åtagande har bland annat varit att säkerställa så att det är rätt mått.

”Här är de det viktigt att samtliga porthål kontrolleras, ibland är gavelportar i udda mått och då är det självklart viktigt att kontrollmäta”  Säger novoferms projektledare Anders Markström.

Vidare demonterar och bortforslar Novoferm befintliga portar och justerar vid behov garageöppningar så att montaget blir optimalt. Fördelen när Novoferm ansvarar för ett montage är att det sällan blir några tilläggsdebiteringar.

”Vi tar ansvar hela vägen och gör vi rätt från början blir det mycket sällan några bekymmer” – Avslutar Anders Markström.

Här kan ni läsa mer om våra garageportar.

Kostnadsfri offert!

Vi kommer ut på ett fysiskt platsbesök och lotsar dig till rätt portmodell, mått och tillbehör. Vi tar sedan fram en detaljerad offert. Du har även möjlighet att få en offert direkt, om du vet vilken typ av port som behövs.

Våra kampanjer

Vi uppdaterar våra kampanjer löpande. Just nu har vi mycket förmånliga priser på våra favoriter: den isolerade takskjutporten ISO 45 och halvisolerade takskjutporten ISO 20.

Senaste inläggen

Vårt löfte till dig

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Liknande artiklar

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...