Takskjutport: Thermo 40

Takskjutporten Thermo 40 är en av Europas mest sålda industriportar, den görs i mycket stora serier, med stor precision och den är känd för sin fina kvalitet. Portarna är robusta och kan användas extremt mycket.

Fördelar med Thermo 40

N

Välisolerad

Den har en effektiv isolering redan vid 40mm isolering men finns även i 60mm och 80mm tjocklek vilket ger extremt bra U-värde till en rimlig kostnad.

N

Gångdörr med Assa Abloylås

Porten har anpassats till svenska förhållanden och tillverkas med Assa-lås från fabrik.

N

Mjuka och robusta gummilister

Rejäla tätningar i EPDM-gummi runt porten gör porten än mer välisolerad.

N

Motoralternativ

De flesta väljer port inklusive automatik och I-vision T100 styrskåp. Porten kan enkelt anslutas med fjärrkontroller, dragsnöreskontakt, tagg-system och fotocell.

N

Säkerhet och trygghet

Porten utrustas med erforderliga säkerhetssystem såsom wirebrotts- och fjäderbrottsskydd, fotoceller och klämskydd. Vi levererar som standard antilyftskydd som går in om någon försöker lyfta porten manuellt.

Mer information

Takskjutporten består av 40, 60 eller 80 mm tjocka sandwichpaneler av polyurethanskum beklädda med zinkbeklädd stålplåt på in- och utsidan.

Microline ytan är en modern och stilren design som gör panelerna ljudabsorberande.

U-värdet på en inbyggd 5x5m port är för Thermo40 är låga 1,02 W/m2K, Thermo 60 0,77 och för Thermo 80 otroliga 0,49 W/m2K!

Rejäla tätningslister mellan panelerna gör dem vind- och vattentäta, panelerna har bruten köldbrygga eftersom in- och utvändig panelplåt inte kommer i kontakt med varandra.

Det finns 12 olika standardfärger men porten kan även lackeras helt efter kundens önskemål. Våra kunder väljer oftast ral-kulör 9006 aluzink eftersom det är standard och går snabbt att få fram reservdelspaneler.

Vi använder GFA motor i kombination med vår egen I-Vision T100 styrskåp och mängder med styrningsalternativ.

Det finns olika skensystem beroende på vilken invändig takhöjd som finns, låglyftande beslag tar endast 240mm i överhöjd, std-lyftbeslags kräver 430mm och därefter finns våra höglyftande beslag samt vertikalbeslag då porten går endast upp längs väggen.