Start 9 Garageportar 9 Vipportar 9 Vipport i Stålplåt

Novoferm K

Oisolerad vipport från Novoferm

Novoferm K kommer i flera olika standardutföranden: 2250×2000, 2375×2000, 2375×2075, men kan precis som våra takskjutportar måttbeställas precis efter dina specifika behov. Du kan välja mellan ett stort antal färger, fronter och ytbehandlingar för din vipport. Större tillval finns även i form av motor, fönster och dörrar.

Kontakta oss idag så tar vi fram en snabb offert på Novoferm K.

Fördelar med Novoferm K

Trygghet – Skyddar mot inbrott:
Porten är mycket svår för inbrottstjuvar att ta sig in i. Det finns låsklackar både i sidorna och mot tillägg även i ovankant. Dessa fungerar både på manuell port och även på port med automatik.

Lås med cylinder:
Porten levereras med lås och EU-cylinder. Det går även att få ett lås med uttag för Assa-cylinder, hyresgästen flyttar då bara över sin gamla cylinder till den nya porten.

Stabil konstruktion med ett lågt pris:
Trots att den är oisolerad så är porten riktigt stabil tack vare takskenorna. Det är även en riktig supersäljare till Brf:er och samfälligheter, mycket pga ett bra pris.

Reservdelar:
Porten har funnits i minst 30 år och det är fortfarande samma portdelar som gäller – en klassisk slitstark port.

 

Mer information

Novoferm K är en oisolerad vipport i stålplåt med handtag, lås och eu-cylinder. Porten består av ett portblad med förzinkade karmar och tillhörande takskenor. Novoferm K är mycket stabil eftersom den är försedd med takskenor som ger portbladet fyra infästningspunkter. Garageporten är enkel att montera och manövrera och passar utmärkt till oisolerade radgarage.

  • Den finns i modulstorlekar, bredd X höjd bl a 2250X2000, 2375X2000, 2375X2075 men kan mot tillägg anpassas exakt efter önskemål.
  • Novoferm K finns som standard i färgerna vit eller brun men kan mot tillägg levereras i valfri RAL-färg.
  • Vipporten har ett kraftigt bygelhandtag och ett komplett lås med europacylinder och två nycklar. Som tillval finns låshus förberett för assa-ovalcylinder.
  • Porten är utrustad med en tvåsidig spanjolett och kan mot tillägg utrustas med ytterligare låsning i ovankant så kallad 3-punktslåsning.
  • Novoferm K kan utrustas med portöppnare med fjärrkontroll.

 

Liknande produkter…

Nedan finner du alla våra garageportar. Alla måttanpassas direkt i fabrik ut efter dina förutsättningar. Vi har även takskjutportar och vipportar i standardmått på lager som levereras med expressfart.

Takskjutport – ISO 45

Iso 45 är vår bästsäljare. Det är en isolerad garageport, perfekt om du vill ha ett uppvärmt garage.

Takskjutport – ISO 20

ISO 20 takskjutport är perfekt om du vill ha ett lågt pris i kombination med hög kvalitet.

Takskjutport – ISO 70

ISO 70 är en takskjutport av kvalitet på högsta nivå och exceptionellt god isolering.

Kundcase

“Jag trodde aldrig att det skulle bli så här bra med tanke på den inåtgående förrådsdörren, de tre portarna matchar verkligen garaget perfekt” – Pekka Kentällä

Den 24 augusti beställde Pekka Kentällä i Luleå 2st iso 45 garageportar mellanpanel, woodgrain, grå Ral-kulör 9007 med sidogående motor Novoport samt en förrådsdörr, 10X21, i samma utseende.

Bli inspirerad

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...

Vi finns med dig hela vägen!

U

Portval / Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. 

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

Leverans / Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare installationen.. 

Slutbesiktning / Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.