Vipport: Novoferm K

Novoferm K är en beprövad och pålitlig klassiker som är extremt populär bland garageportar.

Ni kan läsa mer om novoferm garageportar här.

Fördelar med Novoferm K

N

Trygghet - Skyddar mot inbrott

Porten är mycket svår för inbrottstjuvar att ta sig in i. Det finns låsklackar både i sidorna och mot tillägg även i ovankant. Dessa fungerar både på manuell port och även på port med automatik.

N

Lås med cylinder

Porten levereras med lås och EU-cylinder. Det går även att få ett lås med uttag för Assa-cylinder, hyresgästen flyttar då bara över sin gamla cylinder till den nya porten.

N

Stabil konstruktion med ett lågt pris

Trots att den är oisolerad så är porten riktigt stabil tack vare takskenorna. Det är även en riktig supersäljare till Brf:er och samfälligheter, mycket pga ett bra pris.

N

Reservdelar

Porten har funnits i minst 30 år och det är fortfarande samma portdelar som gäller – en klassisk slitstark port.

Mer information

Novoferm K är en oisolerad vipport i stålplåt med handtag, lås och eu-cylinder. Porten består av ett portblad med förzinkade karmar och tillhörande takskenor. Novoferm K är mycket stabil eftersom den är försedd med takskenor som ger portbladet fyra infästningspunkter. Garageporten är enkel att montera och manövrera och passar utmärkt till oisolerade radgarage.

 

  • Den finns i modulstorlekar, bredd X höjd bl a 2250X2000, 2375X2000, 2375X2075 men kan mot tillägg anpassas exakt efter önskemål.
  • Novoferm K finns som standard i färgerna vit eller brun men kan mot tillägg levereras i valfri RAL-färg.
  • Vipporten har ett kraftigt bygelhandtag och ett komplett lås med europacylinder och två nycklar. Som tillval finns låshus förberett för assa-ovalcylinder.
  • Porten är utrustad med en tvåsidig spanjolett och kan mot tillägg utrustas med ytterligare låsning i ovankant så kallad 3-punktslåsning.
  • Novoferm K kan utrustas med portöppnare med fjärrkontroll.

Detaljerad information

m

Broschyr

1

Monteringsanvisningar

Ge mig en offert på Novoferm K

Kontakta oss