Garageportar i Jönköping

Novoferm Sverige har kontor i Jönköping och är det personliga företaget med det stora kunnandet, vi har sålt över 30 000 garageportar och industriportar under 30 år. Novoferm-koncernen är en av Europas ledande tillverkare av garageportar med moderna fabriker i Tyskland och Holland, vilket bidrar till hög kvalitet och snabba leveranser av måttbeställda garageportar.

Vi säljer följande garageportar i Jönköping

Takskjutportar:

En takskjutport är ett säkert alternativ som är smidig att använda. Porten tar liten plats i öppet läge och är därför en av våra vanligaste modeller. Vi säljer flertalet takskjutportar i Jönköping och våra mest sålda portar är den halvisolerade garageporten ISO 20, den isolerade garageporten ISO 45 och vår fullt isolerade ISO 70. Alla garageportar kommer bl.a. med tillval i form av motor, led-belysning, höga garantier, portöppnare etc. Du kan välja mellan flera olika färger, fronter och ytor.

Vipportar:

Vipporten är en klassisk garageport och används ofta. Den består av ett enda portblad med karm och i Novoferms fall, även takskena. En vipport är vanligtvis det ekonomiska alternativet kontra en takskjutport. Den kommer med ett utmärkt pris i förhållande till den höga prestandan, attraktiva tillval och skräddarsydda designalternativ. Under åren har vi monterat 1000-tals vipportar i och omkring jönköping, vi har lokala och lösningsorienterade montörer som alltid finns nära till hands om det uppstår problem.

Slagportar:

Med en slagport från Novoferm får du inte bara en hög värmeisolering, utan även möjligheten att kunna använda ditt garage på ett optimalt vis som förråd. Slagporten kommer med högkvalitativt och hållbart material i utmärkt utförande. Vi har ett brett utbud som ger dig flera alternativ och ett tidlöst utseende. Vi kommer gärna ut på ett platsbesök lokalt i Jönköping för att ta fram den garageport som passar dig perfekt.

Vi säljer följande industriportar i Jönköping

Takskjutportar för industrin:

Med våra industriella takskjutportar öppnas en hel värld av möjligheter. Novoferm har alltid försökt skilja sig från mängden, med allt från form och funktion till detaljer och möjligheter. Våra industriportar är smartare, bättre och hållbarare, våra industriella takskjutportar är innovativ prestanda på högsta nivå. Vi har lokala montörer i och omkring Jönköping som gärna kommer ut och ser över ert behov för att ta fram en detaljerad offert där allt finns med.

Snabbrullportar

Inom industrin finns krävande säkerhetsstandarder och operativa processer, samtidigt stiger energikostnaderna snabbt. Med en effektiv snabbrullport som öppnas och stängs mycket snabbt säkerställer vi på Novoferm optimerade processer, jämn och stabil temperatur i produktionshallar och fabriker. Våra snabbrullportar finns för inomhus och utomhusbruk och är skräddarsydda efter dina behov. Portarna uppfyller även de högsta säkerhetskraven och är i stort sett underhållsfria. Är du nyfiken på våra snabbrullportar så kontakta vårt säljkontor i Jönköping.

Rullportar:

Med en rullport från Novoferm får du en individuell och universell dörrstängning. Rullportarna uppnår alla lämpliga riktlinjer och standarder. Våra duktiga montörer i Jönköping utför även hela montaget i enlighet med de föreskrifter som finns. Med en snygg och elegant profildesign och högkvalitativa lackbeläggning blir rullporten en integrerad del av din industri. Du kan även få färgade ytor på begäran. 

Portservice i Jönköping

Med våra duktiga servicetekniker kan vi ta ett helhetsgrepp om din industriport. Vi utför noggranna och kvalitativa service och reparationer på industriportar, lastbryggor, tätningar och grindar. Vi kan serva alla olika fabrikat och innehar reservdelar för de vanligaste industriportarna och bryggorna.

Bli inspirerad

Vilken garageport ska jag välja?

Vilken garageport ska jag välja?

Här hittar du tips och trix som hjälper dig att välja rätt garageport, leverantör och modell.  Under åren har marknaden för garageportar vuxit explosionsartat och nya fabrikat och affärsmodeller...

Hur ska en garageport se ut?

Hur ska en garageport se ut?

Utseendet är viktigt, välj en garageport som passar huset både vad gäller panel och färg. Vi har delat in utseendet på garageporten i tre delar: Ytan på själva plåten, vilka linjeringar garageporten...

Byta garageport? Här får du tips & trix

Byta garageport? Här får du tips & trix

Portgurun och garageportexperten, Stefan Månsson, delar med sig av sina tankar kring garageportar Först och främst bör du fundera på hur den befintliga garageporten ser ut och hur den fungerar. Har...

Vill du ha en offert?