Start 9 Garageportar 9 Garageport med dörr

Garageport med dörr

Är du ute efter en garageport med dörr? Här redovisar vi vad du bör tänka på och vilka typer av dörrar vi rekommenderar.

Garageport med inbyggd dörr

Under vissa förhållanden kan ditt garage vara för smalt för en sidodörr till din garageport, trots detta vill du ändå ha bekvämligheten. I dessa fall rekommenderar vi en integrerad gångdörr som gör det enkelt för snabba passager. Dörren har samma design och utformning som garageporten och finns som tillval till vår isolerade ISO 45-port med upp till 5 meters bredd. Detta skapar en praktisk genomgångsbredd på 85 centimeter och håller kylan ute tack vare en dubbelväggig isolering.

Några fördelar med en integrerad dörr till din garageport:

  • Tröskeln: Garageporten har en mycket stabil portbladsram vilket bidrar till en tröskel som inte kan böjas, även när den är öppen.
  • Dörren stängs automatiskt: Med hjälp av en dörrstängare i överkanten på dörren stänger dörren sig automtiskt. Detta är perfekt när du är upptagen med båda händerna t.ex. när du ska ta ut gräsklipparen, cykeln eller en moped.
  • Snygga profiler: Med hjälp av softline-profiler döljer vi gångjärnen, vilket gör att garageporten bibehåller sin eleganta design.
  • Säkerhet med flerpunktslås: Under vissa omständigheter bör dörren ha ett flerpunkslås då ditt garage har direkt tillträde till huset.

Du kan välja att placera dörren till garageporten asymmetriskt eller i mitten:

Garageport med integrerad dörr i mitten
Asymmetriska dörrar på garageport

Inåtgående dörr till din garageport

Vid fall där din takskjutport har en rundbåge, öppning ut mot en trottoar med många förbipasserande eller en lutning upp mot ditt garage kan det vara praktiskt med en inåtgående garageportsdörr. Eftersom dörren kan öppnas inåt skyddas människor och material på bästa sätt.

Du kan välja en garageport med och utan fönster: Det finns möjlighet att välja en garageport med dörr även till våra exklusiva portar med fönster. Våra dörrar är anpassade till, smal panel, mellan panel, bred panel och olika glasvarianter:

Garagepor me dörr och fönster

Garageport med sidodörr

Om du har gott om plats vid sidan av garageporten kan det vara praktiskt med en sidodörr. Alla våra sidodörrar håller en hög kvalitet med hjälp av starka aluminiumprofiler samt att dörrbladens fyllning består av varmförzinkad stålplåt med polyuretankärna. Alla sidodörrar har även ett matchande utseende med takskjutporten. Eftersom alla våra dörrbladsramar är tillverkade i aluminium och att våra gångjärn är stabilt bearbetade kan vi garantera en lång beständighet med ständigt öppnande under många år framöver. 

Vi har ett stort urval av dörrar med olika paneler, ytor och färger och de kommer med ett svart runt dörrhandtag med tillhörande säkerhetslås. Vi kan även anpassa ramen på dörren efter dina behov. Alla dörrar går att integrera med våra modeller ISO 45, ISO 20 och ISO 70.

På senare tid är det vanligt med en garageport med dörr och vi på Novoferm är unika med att bl.a. kunna leverera en inåtgående dörr. Har ni frågor eller funderingar kring era tillval är det bara att ringa oss på 042–372068 eller mejla på info@novoferm.se. Är du ute efter en offert ska du fylla i formuläret här: Kostnadsfri offert.

Garageport med dörr

Nedan ser du några varianter på dörrar från Novoferm:

Dörrtyper för garageport

Kundcase

“Jag trodde aldrig att det skulle bli så här bra med tanke på den inåtgående förrådsdörren, de tre portarna matchar verkligen garaget perfekt” – Pekka Kentällä

Den 24 augusti beställde Pekka Kentällä i Luleå 2st iso 45 garageportar mellanpanel, woodgrain, grå Ral-kulör 9007 med sidogående motor Novoport samt en förrådsdörr, 10X21, i samma utseende.

Bli inspirerad

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck, vilket ger en hög nivå av komfort och...

Därför ska du välja en isolerad garageport!

Därför ska du välja en isolerad garageport!

I dessa tider, när elpriserna skjuter i höjden och vintern börjar närma sig kan det vara bra att veta skillnaden på en isolerad och oisolerad garageport. Här tar vi upp vilka isolerade garageportar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar vi upp vilka öppnare som finns, hur de skiljer sig...

Fyll i en offertförfrågan idag, eller ring oss så hjälper vi dig!

När du kontaktar oss kan du räkna med hög service, kompetens och kundvänlighet.