Garageport Jönköping

Är du ute efter en garageport i Jönköping?

Novoferm Sverige har kontor i Jönköping och är det personliga företaget med det stora kunnandet, vi har sålt över 30 000 garageportar och industriportar under 30 år. Novoferm-koncernen är en av Europas ledande tillverkare av garageportar med moderna fabriker i Tyskland och Holland, vilket bidrar till hög kvalitet och snabba leveranser av måttbeställda garageportar.

Vi säljer följande garageportar i Jönköping

Novoferms garageportar står för premiumkvalitet utan att behöva öka priset. Priset håller vi nere tack vare en effektiv och innovativ tillverkningsprocess med höga volymer i våra fabriker. När du köper en garageport i Jönköping tillverkas den direkt utifrån dina skräddarsydda mått och preferenser. Vi har även ett större centrallager som tillhandahåller garageportar i standardmodeller, dessa levererar vi till din dörr i expressfart.

Antingen monterar du garageporten själv eller så kommer någon av våra certifierade montörer ut och gör det åt dig.

Vi har sammanställt en kort beskrivning av alla våra garageportar nedan:

Takskjutportar:

En takskjutport är ett säkert alternativ som är smidig att använda. Porten tar liten plats i öppet läge och är därför en av våra vanligaste modeller. Vi säljer flertalet takskjutportar i Jönköping och våra mest sålda portar är den halvisolerade garageporten ISO 20, den isolerade garageporten ISO 45 och vår fullt isolerade ISO 70. Alla garageportar kommer bl.a. med tillval i form av motor, led-belysning, höga garantier, portöppnare etc. Du kan välja mellan flera olika färger, fronter och ytor.

På följande länk kan du läsa mer om våra takskjutportar.

Vipportar:

Vipporten är en klassisk garageport och används ofta. Den består av ett enda portblad med karm och i Novoferms fall, även takskena. En vipport är vanligtvis det ekonomiska alternativet kontra en takskjutport. Den kommer med ett utmärkt pris i förhållande till den höga prestandan, attraktiva tillval och skräddarsydda designalternativ. Under åren har vi monterat 1000-tals vipportar i och omkring Jönköping, vi har lokala och lösningsorienterade montörer som alltid finns nära till hands om det uppstår problem.

På följande länk kan du läsa mer om våra vipportar.

Slagportar:

Med en slagport från Novoferm får du inte bara en hög värmeisolering, utan även möjligheten att kunna använda ditt garage på ett optimalt vis som förråd. Slagporten kommer med högkvalitativt och hållbart material i utmärkt utförande. Vi har ett brett utbud som ger dig flera alternativ och ett tidlöst utseende. Vi kommer gärna ut på ett platsbesök lokalt i Jönköping för att ta fram den garageport som passar dig perfekt.

Vi kommer alltid ut på ett platsbesök om du är osäker på ditt val. Du kan även få en offertförfrågan direkt. Har du några snabba frågor eller behöver support kan du ring oss på: 042-372068

Vi säljer följande industriportar i Jönköping

Hos oss på Novoferm Jönköping får du en kvalitativ och elegant industriport med flexibel funktionalitet. Vi har ett brett utbud av industriportar som takskjutportar, snabbrullportar, brandskjutportar och rullportar. Vårt stora urval av olika industriportar, ytor, reglage och installationsalternativ skapar lösningar för nästan alla användningsområden.

Takskjutportar för industrin:

Med våra industriella takskjutportar öppnas en hel värld av möjligheter. Novoferm har alltid försökt skilja sig från mängden, med allt från form och funktion till detaljer och möjligheter. Våra industriportar är smartare, bättre och hållbarare, våra industriella takskjutportar är innovativ prestanda på högsta nivå. Vi har lokala montörer i och omkring Jönköping som gärna kommer ut och ser över ert behov för att ta fram en detaljerad offert där allt finns med.

På följande länk kan du läsa mer om våra takskjutportar för industri.

Snabbrullportar

Inom industrin finns krävande säkerhetsstandarder och operativa processer, samtidigt stiger energikostnaderna snabbt. Med en effektiv snabbrullport som öppnas och stängs mycket snabbt säkerställer vi på Novoferm optimerade processer, jämn och stabil temperatur i produktionshallar och fabriker. Våra snabbrullportar finns för inomhus och utomhusbruk och är skräddarsydda efter dina behov. Portarna uppfyller även de högsta säkerhetskraven och är i stort sett underhållsfria. Är du nyfiken på våra snabbrullportar så kontakta vårt säljkontor i Jönköping.

På följande länk kan du läsa mer om våra snabbrullportar.

Rullportar:

Med en rullport från Novoferm får du en individuell och universell dörrstängning. Rullportarna uppnår alla lämpliga riktlinjer och standarder. Våra duktiga montörer i Jönköping utför även hela montaget i enlighet med de föreskrifter som finns. Med en snygg och elegant profildesign och högkvalitativa lackbeläggning blir rullporten en integrerad del av din industri. Du kan även få färgade ytor på begäran. 

På följande länk kan du läsa mer om våra rullportar.

Portservice i Jönköping

Med våra duktiga servicetekniker kan vi ta ett helhetsgrepp om din industriport. Vi utför noggranna och kvalitativa service och reparationer på industriportar, lastbryggor, tätningar och grindar. Vi kan serva alla olika fabrikat och innehar reservdelar för de vanligaste industriportarna och bryggorna.

Vi finns med dig hela vägen!

U

Portval / Platsbesök

Vi lotsar dig till rätt portmodell – vi eller vår återförsäljare kommer gärna ut på ett kostnadsfritt platsbesök. 

b

Offert

Utifrån ditt portval skickar vi en skriftlig offert med modell, pris, mått och vad som ingår i leveransen.

Leverans / Montage

Dags för leverans – antingen monterar du själv eller så gör vi eller våra duktiga återförsäljare montaget.

Z

Slutbesiktning / Service

Installerad port CE-märks och därefter går vi igenom hur porten fungerar och om porten ska servas i framtiden.

Letar du efter något annat?

Vårt löfte till dig.

Vi hittar alltid en bästa lösning för ditt behov.

Alltid premiumkvalitet

Gedigen tysk spetskvalitet – när teknik och design är som bäst – vi tummar inte på detaljerna.

10 års garanti

Vi litar till 100% på våra fina produkter och lämnar inget åt slumpen – därför lämnar vi tryggt 10 års garanti på portarna.

Mycket bra priser

Kvalitet till riktigt bra priser, våra stora volymer i Sverige och Europa gör att vi kan hålla nere priserna för våra kunder.

Teknisk support i världsklass

Vi är det lilla personliga företaget som verkligen ger våra kunder en personlig service och support, ingen fråga är konstig.

Proffsigt och gediget montage

Vi har lång erfarenhet av portmontage vilket innebär att vi lovar ett slutresultatet som är superbra.

Högsta möjliga kundservice

Ni slipper alltid bekymmer med porten i efterhand och naturligtvis plockar vi undan och städar efter montaget.

Vill du ha en offert?

Vi lotsar dig till rätt portmodell och tar fram en detaljerad offert. Behövs ett fysiskt platsbesök för att säkerställa konstruktion kommer en av våra portexperter ut kostnadsfritt. När du kontaktar oss kan du räkna med hög expertis, kundservice och återkoppling.

Bli inspirerad

Välj en garageport med motor

Välj en garageport med motor

Garageportar med motor har blivit alltmer populära i takt med att tekniken har utvecklats och priserna har blivit mer överkomliga. En garageport med motor kan öppnas och stängas med ett knapptryck,...

Garageportsöppnare

Garageportsöppnare

Det som förr var lyx är idag vardag. Slipp gå ur bilen i regn eller kyla för att öppna din garageport, med en garageportsöppnare från Novoferm får du all den komfort som behövs. I denna artikel tar...