Tillval för din takskjutport

De allra flesta idag väljer port med öppnare, mobil-appen en ny bekväm ”fjärrkontroll” som öppnar din port. Du kan även till din garageport välja matchande förrådsdörr (se vår villaportsbroschyr), olika fönster, gångdörrar och belysning.

Ni kan läsa mer om våra garageportar här.

Våra Tillval

Portöppnare med tillbehör

Vi har två olika öppnare alternativ, Novoport som monteras på sidokarmen och som inte tar mer plats än portens ställ-plats, och den vanliga mittmonterade Novomatic. Båda alternativen använder samma tillbehör i form av fjärrkontroller, kodlås, etc.

Fönster 

Novoferm takskjutport kan beställas med ett antal olika fönsteralternativ. Det vanligaste är variant 1 med klarglas som på en standardport monteras i översta panelen – ljusinsläpp samtidigt som det är insynsskyddat

Gångdörrar

Finns det inte utrymme för en förrådsdörr i garaget kan du istället välja en infälld gångdörr i porten. Den utrustas med handtag och lås med EU-cylinder.

 

LED-Belysning

Din port kan kombineras med en separat infälld ljusramp med LED-lampor. Ljusskenan monteras i portens överkant. Skenan finns i 3,4 och 5,5 meters längder och ansluts till 24 V, 230 V eller till öppnarens styrenhet.

Låglyft

Låglyft används när takhöjden i garaget inte är tillräcklig på Iso45 bredare än 3 meter. Ett torsionsfjäderpaket monteras i bakkant av takskenorna inne i garaget istället för som på standardutförandet precis innanför garageöppningen. Med låglyft minskar lägsta takhöjd från beställningshöjd +213 mm till +115 mm. Låglyft behövs endast till Iso45 med bredder över 3 meter.

Lutande takskena för sadeltak

Takföljande takskenor finns som tillval om du vill utnyttja hela takhöjden när garaget har sadeltak. Takskenorna följer innertaket enligt angiven vinkel 15,20,25 eller 30 grader från horisontalläge.

Vill du ha en offert?