Portautomatik – Ett självklart val

Garageporten öppnas och stängs med en knapptryckning med hjälp av en portöppnare med fjärrkontroll – det som förr var lyx är idag en självklarhet. Vi har en traditionell mittmonterad portöppnare Novomatic 423/563 och en unik sidmonterad portöppnare Novoport som inte tar plats i mitten av innertaket. Våra portöppnare går att applicera på de flesta av våra produkter, läs mer om våra garageportar här.

Våra Portöppnare

Novomatic

Portöppnaren Novomatic en universal öppnare som passar både till både vipport och takskjutport. Den är extremt tillförlitlig och tystgående.

Tystgående
Snabbgående
Mjukstart & Mjukstopp
Hög säkerhet
Automatisk stängning

Novoport

Novoport är integrerad med garageporten och passar till alla Novoferms takskjutportar med bredd upp till fem meter. Motorn monteras på valfri sida på en av takskenorna och garageporten öppnas och stängs med hjälp av motorn som glider längs takskenan.

Kräver ingen extra sido- eller överhöjd
Tyst och mjuk gång
Hög säkerhet
Styrenhet från väggen

Smartgarage Mobilapp

Med vår Smartgarage Mobilapp kan du enkelt öppna och stänga porten från din smart-phone. Signalen hämtas från ”gatekeeper” som ansluts till ditt WIFI-nätverk och som skickas vidare till en mottagare som sätts i din portöppnare.

Tillbehör för portöppnare

Här ser ni de vanligaste tillbehören till våra portöppnare

Vill du ha en offert?