september 18, 2020

Funderar du på att byta garageport?

Portgurun och garageportexperten, Stefan Månsson, delar med sig av sina tankar kring garageportar

Först och främst bör du fundera på hur den befintliga garageportporten ser ut och hur den fungerar.

Har du exempelvis en äldre vipport i teak eller ek, där portblad enkelt kan slipas och oljas så hade jag haft kvar den alla dagar i veckan. Det är ett konstverk i sig, du måste dock kontrollera att fjädrarna fungerar och inte blir farliga vid ett eventuellt fjäderbrott.

Det finns däremot många garageportar som idag ser slitna ut, och fungerar dåligt. Takskjutportarna som tillverkades under 90-talet har ofta brister och kan dessutom vara farliga om någon vital del går sönder, speciellt äldre vipportar. Då bör du välja en ny modern takskjutport. 

Folk blir ofta förvånade när de får veta priset på en garageport, och alla de komponenter som ingår. Priserna är ofta låga och i vissa fall lägre än för 20-30 år sedan. 

Just nu har vi även en kampanj på vår storsäljare Takskjutporten ISO 45. För ca 12.000 kronor får du en fullisolerad och måttanpassad garageport med portöppnare och fjärrkontroll, är du dessutom lite händig kan du fixa montaget själv. Kolla in vår kampanj här: Kampanj Iso 45.

Med en ny garageport ökar värdet på huset och ni får en säker, måttanpassad och stilren touch på garaget.

Är du osäkra på om din garageport behöver bytas kan du ringa mig eller någon av våra servicetekniker. Då kommer vi ut och gör en nogrann inspektion. Här kan du läsa mer om portservice.

Kontakta oss

Senaste Artiklar

Vilken garageport ska jag välja?

Vilken garageport ska jag välja?

Här hittar du tips och trix som hjälper dig att välja rätt garageport, leverantör och modell.  Under åren har...